Bugs and Suggestions for Metabunk.org

cloudspotter

Senior Member
I'm getting that problem where a few read threads are still in bold looking like they're unread. I've noticed it only seems to happen with threads where the last poster is some bloke called Mick West. The Ghost Balloon thread is one example
 

deirdre

Moderator
Staff member
I'm getting that problem where a few read threads are still in bold looking like they're unread. I've noticed it only seems to happen with threads where the last poster is some bloke called Mick West. The Ghost Balloon thread is one example
i'm ok in IE. and Chrome. Windows 7.
is it still happening @cloudspotter ?
 

Trailspotter

Senior Member
I'm getting that problem where a few read threads are still in bold looking like they're unread. I've noticed it only seems to happen with threads where the last poster is some bloke called Mick West. The Ghost Balloon thread is one example
I have the same bug on my laptop and iPhone, both running Safari. I reported it more than year ago, somewhere at page 8 of this thread. @Mick West said it is Xenoforo bug.
 

Mick West

Administrator
Staff member
I don't know why it happens. However you can flush it out by doing "Mark Forum Read" from within the forum that's showing the problem.

20161025-074647-swbn8.jpg

Then you can do that forum, or all of them.


20161025-074336-h37gy.jpg

(Which I just did for you, so it will be clear now)
 

skephu

Senior Member
I get "server error" on any forum page when I'm logged in on an Android tablet.
If I'm not logged in or use a desktop, there is no error.
 

Mick West

Administrator
Staff member
Yes, it's new. But now as I think about it, it may be related to Chrome beta which I recently installed?
Entirely possible. Seems to be something to do with an add-on I have that logs user-agents, which would be affected by a new browser, or possibly a bug in the browser. I'll scan the logs.
 

Steve Funk

Active Member
Since I moved and changed to Comcast, my internet reception in general has been worse, with a lot of short duration crashes or pauses. Metabunk in particular seems harder than other sites to navigate in, and more likely to freeze up. Is there anything that I can do other than change service?
 

deirdre

Moderator
Staff member
Since I moved and changed to Comcast, my internet reception in general has been worse, with a lot of short duration crashes or pauses. Metabunk in particular seems harder than other sites to navigate in, and more likely to freeze up. Is there anything that I can do other than change service?
what are your download speeds? what browser are you using?
I have horrible speeds and usually MB is fine even when im running Netflix and playing a flash heavy game. When I do bog up I run my cleaners and reboot. If still slow (server side) I turn off all background programs/extentions I don't really need running and don't open any other tabs besides MB etc.

Back in the day with dial up, you can turn off your graphics (prevent graphics from downloading) but this doesn't sound like something you want to live with.
oo.JPG


add: ps my mom has Comcast the biggest package and my stuff works way worse at her house. she had the techs come in and everything. she even got the boosters which did help a bit. but still I'm (my own laptop ) laggier at her house than here. we can't figure out why.
http://www.wikihow.com/Make-Your-Wireless-Internet-Connection-Faster-(Comcast)
 
Last edited:

jaydeehess

Senior Member
I am paying for a 15 Mbps connection via Shaw cable in Canada, which shares many infrastructure set ups that Comcast uses. I have no issues with MB. Speedtest indicates that right now i am gett 15.99 Mbps download.
 

Jedo

Member
Done!
[TEX] c=\sqrt{a^2+b^2} [/TEX]

LaTeX:
\[ e=mc^2 \]
The tex/latex feature seems to be working only for very simple expressions, but even then randomly only.
see
LaTeX:
\[x\]
LaTeX:
\[x=\]
LaTeX:
\[x=x\]
LaTeX:
\[x_0=x\]
[tex]x[/tex]
[tex]x=[/tex]
[tex]x=ysa[/tex]
[tex]x_0=x[/tex]
[tex]E=mc^2[/tex]

can't see what I do wrong.
 

Mick West

Administrator
Staff member
um i have been using this link http://news.metabunk.org/ for news as it did open pages of multiple sources but as of late it seems not to work to well,, some pages dont load up is it nqr or can it be tweaked
Over the last year most news sites have disabled embedding in frames, so you need to add an extension to your browser to disable the x-frame headers. I use this one:

https://chrome.google.com/webstore/detail/ignore-x-frame-headers/gleekbfjekiniecknbkamfmkohkpodhe

Fixed!
Metabunk 2018-02-28 06-47-47.jpg
 

derwoodii

Senior Member
404 Not Found

ah not with my skills,,, can you links the patch you made or do best to show how i add it to address i tried a few guess attempts but no joy
 

Mick West

Administrator
Staff member
404 Not Found

ah not with my skills,,, can you links the patch you made or do best to show how i add it to address i tried a few guess attempts but no joy
What browser do you use? All I did was add that addon to Chrome. I don't really know about other browsers, but there should be something similar.
 

derwoodii

Senior Member
What browser do you use? All I did was add that addon to Chrome. I don't really know about other browsers, but there should be something similar.

Browser? um i dont know i did try to add on the string and the page said was Compatible with your device... gimmi a mo Ill get back do my best to learn the how to do later as off to work now
 

derwoodii

Senior Member
ah ha had to press the add to chrome button top right Doh i was cutting & pasting script to address line all fixed much thanks
 

Trailspotter

Senior Member
I stay logged in to Metabunk all time on my laptop and automatically log in back when I restart the computer or browser.
However, a new link at the end of a closed thread:
https://metabunk.org/threads/final-report-hulsey-ae911truths-wtc7-study.11169/
opens a new tab in the same Safari window, in which I have to log in again to reply.
Why is this?

PS If I open other Metabunk pages in a new tab, I am automatically logged in.
 
Last edited:

Mendel

Active Member
I stay logged in to Metabunk all time on my laptop and automatically log in back when I restart the computer or browser.
However, a new link at the end of a closed thread:
https://metabunk.org/threads/final-report-hulsey-ae911truths-wtc7-study.11169/
opens a new tab in the same Safari window, in which I have to log in again to reply.
Why is this?
Your login cookie is set for www.metabunk.org and not metabunk.org, so your browser doesn't know to send it. Same site, different hostname = new login
 

Related Articles

Top